NIKA SVETLIN

Nika Svetlin je s tabo v dopoldnevih na Radiu 2. Z njo delo mine kot bi mignil, saj poskrbi za obilico pesmi, ki jih vsi poznamo in imamo radi.

 

Bi ji radi kaj sporočili? Pišite ji.

E-mail: info@radio2.si

SANDI MOREL

Najmlajši član ekipe Radia 2 sem se z radiem prvič srečal leta 2017, ko sem bil izbran za vodenje nedeljskega dopoldanskega programa, kjer sem spoznaval modrosti starejših občank in negoval svoje veselje do glasbe. Popoldne igram narodno-zabavno glasbo, zvečer pa rock, kot basist v dveh različnih sestavih. Obožujem vonj po jutranji kavi in mazanje nutelle na palačinko. Zjutraj mi telefon zvoni vsega skupaj 5x: 2x budilka in 3x desetminutni dremež. Če bi se kdo z mano rad pogovarjal v angleščini mu odsvetujem. Slišal bo veliko nepovezanih zlogov in jezikovnih nesmislov, saj sem še vedno 120% prepričan, da je tudi slovenščina uradni jezik v EU!

 

Bi mu radi kaj sporočili? Pišite mu.

E-mail: info@radio2.si

SANJA BREZOČNIK

Tvoja jutranja družba na Radiu 2

Obožujem dež, knjige in vroč kakav. Všeč mi je, ko lahko jeseni brez dežnika skačem po lužah in pustim kapljicam dežja, da čistijo mojo dušo. Moja najljubša barva je jantarjeva, ker me spominja na babičine "kuglice", s katerimi si je obarvala lička. Pijem črno kavo, ki jo obarvam s spoznanjem mleka in opazujem, kako se v skodelici ustvarjajo meglice, kakor v vesolju. 

Najbolj mi diši sivka, ki s svojo vijolično barvo pomiri moj svet.

 

Bi ji radi kaj sporočili? Pišite ji.

E-mail: info@radio2.si

DJ ZOK

Radijski starosta, ki se pohvali z ogromno kolekcijo gramofonskih plošč,na tisoče jih je.

Rad prisluhne in pove svoje vsakemu. Posebej obožuje 80-ta, ki jih redno vrti v svojem večernem programu. Z vami je vsak torek in četrtek, od 18h do 21h. 

 

Bi mu radi kaj sporočili? 
Pišite mu, na info@radio2.si

FLORA EMA LOTRIČ

Vikende na Radiu 2 ti s tvojimi najljubšimi hiti krajša Flora Ema Lotrič.  

 

Bi ji radi kaj sporočili? Pišite ji na info@radio2.si

 

MOJCA PUŠLAR

Skrbim, da se vse niti na Radiu 2 med seboj povežejo in da skupaj z ekipo ustvarjamo program, ki ti je blizu.
Brez kave zjutraj ne morem, čez dan me pokonci drži adrenalin, zvečer pa se rada podružim s prijatelji. Obožujem potovanja in prepričana sem, da se bom kmalu spet odpravila kam po svetu.

 

Bi ji radi kaj sporočili? Pišite ji.

E-mail: mojca.puslar@radio2.si