Mare Bačnar

Uporaben za marsikaj, predvsem popoldne in zvečer. Zjutraj pretežno neuporaben. Načeloma sicer neškodljivo nekomplicirano bitje, hitro podkupljivo z dobro hrano.

Življenje zame ne bi bilo polno brez dobre glasbe, dobre mere sonca in občasne uporabe zdrave pameti. 

 

Denis Malačič

Večen sanjač, ki zlahka izgubi tla pod nogami in zatava med oblake. Magnet za neprijetne in nerodne situacije – med drugim sem pred leti takratnega predsednika Drnovška na eni izmed prireditev napovedal kot župana Slovenije.

Ne obvladam kuhanja, ne maram čiščenja in nisem nadarjen za petje. Tega si ne priznam in upam, da bo nekega dne stal na velikem odru Eurosonga. Čist preveč čustven za ta svet – zjočem se celo ob Smrkcih. 

Bi mu radi kaj sporočili? Pišite mu na info@radio2.si

 

 

Maja Tratnik

Mamica petletniku in majceni punčki. Zaljubljena sem v ples in obožujem prosti čas, ki ga lahko namenim sebi in svojim najbližjim. Moja strast je doooolg spanec. Zakaj potem radio? Ker pravi ljubezni nikoli ne rečeš ne. :)

 

Bi ji radi kaj sporočili? Pišite ji.

E-mail: info@radio2.si

Christian Volčanšek

Na tekočem s svetom slavnih, nor na Instagram in zaljubljen v radio ter tvoje najljubše hite 70', 80' in 90'. Najraje pa vse elektronskega ugasnem, pustim doma in baterije napolnem blizu morja ali slovenskih gora. Na radiu 2 ti družbo delam vsak vikend med 13h in 18h.

 

Bi mu radi kaj sporočili? Pišite mu.

E-mail: info@radio2.si

Eva Cimbola

Eva Cimbola ti družbo delam na poti domov med 14. in 18. uro. Obožujem presenečenja, poletja in visoke temperature. Moj dan se prične z veliko dozo kave in z jutranjim tekom s psičko Jono. Dan mi polepšajo malenkosti, že samo en košček čokolade je lahko dovolj za nasmešek na mojem obrazu.

 

Bi ji radi kaj sporočili? Pišite ji.

E-mail: info@radio2.si

Gregor Žvab

Rojen sem povsem ob koncu norih sedemdesetih, kar se mi včasih malo pozna. Z radiem sem se prvič srečal leta 2002, ko sem se bolj "za hec" prijavil na avdicijo. "Fajn" izpadem ponavadi zato, ker znam kuhati, in mnogi pravijo, da zelo dobro. Bočno parkiranje obvladam do centimetra natančno, po potrebi (ko me čas priganja), pa lahko spijem Coca-Colo na dušek.

 

Bi mu radi kaj sporočili? Pišite mu.

E-mail: info@radio2.si

Mojca Pušlar

Skrbim, da se vse niti na Radiu 2 med seboj povežejo in da skupaj z ekipo ustvarjamo program, ki ti je blizu.
Brez kave zjutraj ne morem, čez dan me pokonci drži adrenalin, zvečer pa se rada podružim s prijatelji. Obožujem potovanja in prepričana sem, da se bom kmalu spet odpravila kam po svetu.

 

Bi ji radi kaj sporočili? Pišite ji.

E-mail: mojca.puslar@radio2.si

Eva Godina

Eva Godina ti bom družbo delala vsako sobotno in nedeljsko dopoldne. Obožujem potovanja, petje in radio. Ne nujno v tem vrstnem redu. Moja najljubša številka je 2. Sladkarije imam raje od rož, ker se rož ne da pojesti. V prostem času občasno lektoriram internet.

Bi ji radi kaj sporočili? Pišite ji.

E-mail: info@radio2.si